|
Тренировка бос?, Как сте обут, когато тренирате |
|
|
|
|
Dec 16 2008, 03:15 PM
|

Коментари: 131
Град: София

|
Цитат(Thai @ Dec 16 2008, 11:16 AM)  сигурен съм, че ако пуснем анкета - над 50% ще сме с минимален или липсващ свод  аз съм от другите 50%
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 16 2008, 03:42 PM
|

Коментари: 52
Град: jupiter

|
и аз Цитат(Цветан Василев @ Dec 16 2008, 09:59 AM)  ... дискомфорт в стъпалото можеш да имаш от лошо приземяване и лоша механика като цяло. ... Според мен - и двете...изобщо не знаех какво правя тогава. Утре ще пробвам боса, и без това ме гледат странно - поне да има повод
--------------------
Министерство на звука
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 17 2008, 03:19 PM
|

Коментари: 46
Град: Bremen

|
Аз съм с плоскостъпие. Тренирам с кецове с тънка, права и твърда подметка. Прост в мазето пода е гранитогрес и не се отоплява. АКо тренирам бос ще ми измръзнат краката. Иначе в къщи си ходя бос, или по чорапи (затова нося черни чорапи, иначе белите почерняват)
--------------------
If you want to build a ship, don't drum up the men to gather wood, divide the work and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea. Antoine de Saint-Exupery
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 2 2009, 04:22 PM
|

Коментари: 374
Град: Varna, Burgas

|
Аз пък тренирам бос, като е топло времето и във фитнес залата. Е има си и кофти страни, свикваш да риташ бос и ако ти се наложи с обувки е малко неудобно...
--------------------
"Be the exception to the rule, do what everyone else wouldn't"
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 2 2009, 11:40 PM
|

Коментари: 50

|
Цитат(TitusPulo @ Apr 2 2009, 05:22 PM)  Аз пък тренирам бос, като е топло времето и във фитнес залата. Е има си и кофти страни, свикваш да риташ бос и ако ти се наложи с обувки е малко неудобно... Дааа, беее  , много си е удобно даже. Кът свикнеш да риташ, се ти е тая дали си обут или не. Но определено ми е по-удобно да тренирам боса. Съвсем от скоро се занимавам с тренировки с тежести и в началото си набавих гуменки за залата, щото си мислех, че така трябва. Добре, че е Цецо, та пак съм си боса Проблемът с измръзването на краката съм си го решила много отдавна. Придвижвам се с джапанки из залата - обувам си ги по време на почивките да не ми мръзнат краката. Лятото май няма и да ги ползвам. Може би изглеждам странно на хората, ама аз съм си свикнала с джапанките от залата по БИ и не се чувствам неудобно. Ами напротив
--------------------
Божията сила (божията маса по божието ускорение) ми е power фактор.
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 3 2009, 10:39 AM
|

Коментари: 112

|
Цитат(svetlle @ Apr 2 2009, 11:40 PM)  Дааа, беее  , много си е удобно даже. Кът свикнеш да риташ, се ти е тая дали си обут или не. Но определено ми е по-удобно да тренирам боса. Съвсем от скоро се занимавам с тренировки с тежести и в началото си набавих гуменки за залата, щото си мислех, че така трябва. Добре, че е Цецо, та пак съм си боса Проблемът с измръзването на краката съм си го решила много отдавна. Придвижвам се с джапанки из залата - обувам си ги по време на почивките да не ми мръзнат краката. Лятото май няма и да ги ползвам. Може би изглеждам странно на хората, ама аз съм си свикнала с джапанките от залата по БИ и не се чувствам неудобно. Ами напротив  Абе преди седмица може би в залата на LiveToLift се беше появило едно момиче, дето тренираше с някакви неща дето се залепват за краката (или поне аз така го помня) Ама какво точно беше, какви де нямам идея
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 3 2009, 11:24 AM
|

Коментари: 846

|
Цитат(Jani @ Apr 2 2009, 10:01 PM)  Точно попаднах на тях: Vibram Fivefingers http://www.vibramfivefingers.com/index.cfm (За северна Америка). http://www.lizardfootwear.com/shop_listpro...3&Dep_id=25 (за Европа уж имало на този сайт) Ако искаш да си вземеш оттук си помисли и свирни до края на април. какво има края на април? тия принципно от стената са ми обещали да ги внесат за лятото. как се определя номера на това чудо? Цитат(BigDarkMad @ Apr 3 2009, 04:39 PM)  Абе преди седмица може би в залата на LiveToLift се беше появило едно момиче, дето тренираше с някакви неща дето се залепват за краката (или поне аз така го помня) Ама какво точно беше, какви де нямам идея с цвички беше  Найк имат хубави модели за йога/пилатес но са само дамски модели и размери
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 3 2009, 01:11 PM
|

Коментари: 178
Град: BCN

|
Цитат(Цветан Василев @ Apr 3 2009, 12:24 PM)  какво има края на април?  А нищо, просто се местя перманентно оттук през лятото и ще и ги донеса ако иска. В последствие ги видях и на един немски сайт, но излизат по-скъпо. http://www.vibram-fivefingers.de/Цитат(Цветан Василев @ Apr 3 2009, 12:24 PM)  как се определя номера на това чудо? Мериш си крака в инчове. Виж под таблицата http://www.vibramfivefingers.com/info/site_map.cfm
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2010, 08:12 AM
|

Добър човек

Коментари: 4,257
Град: София <-> Пловдив
Спорт: Силово и кондиционно трениране, Граплинг, Бокс

|
Някой да сподели впечатление от 5-пръстите "обувки"? Освен това един сайт за покупката им от БГ: http://www.izgodnobg.com/ceni/397758-FiveF...Classic-Men.phpнякой да е пазарувал оттам? Благодаря
--------------------
Лазар Радков, IYCA, - Холистично консултиране - Хранене, Трениране и Дух "Почваш на макс и постепенно увеличаваш!" :) "Обичайте" 
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2010, 10:00 AM
|

Коментари: 525
Град: Sofia,Plovdiv

|
Цитат(Thai @ Jul 29 2010, 06:12 AM)  Някой да сподели впечатление от 5-пръстите "обувки"? Освен, че са мега грозни ли?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2010, 11:04 AM
|

Коментари: 241
Спорт: ирландски танци - чист спорт са си; фитнес

|
Цитат(visokiq @ Jul 29 2010, 11:00 AM)  Освен, че са мега грозни ли?  ооо, нооо защоооооо, тоооооооооолкова са симпатичнииии
--------------------
Don't let depression take control Unmask your truly self Ignore the rights and all the wrongs embrace the light...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Най-умното накрая си остава: по-малко ум и повече забава!"
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2010, 11:48 AM
|

Коментари: 453

|
Цитат(Thai @ Jul 29 2010, 09:12 AM)  Някой да сподели впечатление от 5-пръстите "обувки"? Освен това един сайт за покупката им от БГ: http://www.izgodnobg.com/ceni/397758-FiveF...Classic-Men.phpнякой да е пазарувал оттам? Благодаря  направо като си дойдеш, отиди на стената и ги пробвай сам  моето впечатление е, че въобще не успях да ги обуя
--------------------
Making it up as you go along... just wondering: is there any other way to make it up? Seth Godin
Отвори си очите, и след това ги отвори още веднъж :)
|
|
|
|
|
|
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):
|