....
Пирин. Ебаси лудата планина
Най-същественото е прекрасната ми форма ,както и очевидно правлния начин на хранене за мен! High performance eating article is coming
Пристигнахме на х.Вихрен в петък вечер (дааа ,и Октавия е прекрасна).Следващия ден ходихме ок.10ч.през Демяница до Тевно езеро. Аз с височинните обувки ,да ги разтъпча.Прекрасни са ,само не за +20 ,а за -20....
Обожавам да се будя на алпийска гледка ,да си тъпча кафе в кафеварката ,и да паля примуса.
Обожавам и острите била ,по които ходихме неделя.Езера ,върхове ,снежни петна..крави на пътеката.И момента след който си свалих обувките ,и си обух маратонките з абягане ,и се втурнах надолу по ....ужасно гадните камънаци(наречени още "еби го!")
Върнах се натъпкана с енергия и желания.
Така или иначе ,тази седмица е цялата подготовка за Алпите ,и ми дойде идеално.Е ,днес не тренирах ,но ми е простено ...както казах ,колата е виновна

( и угасна ,2 пъти

)
Базов лагер на Поляната....въжето се разплете ,изплющя и се опна на вятъра.Не е въже ,лента е.Да ,ще отида. Съня завършва отворено ,в него не се разбира дали отивам до Елбрус (абе да го....."елбрус " е хотел..в пазарджик

) .Но в реалноста със сигурност ще отида на Мон Блан ,и ще се върна....и ще си сваля обувките ,боса по хладната трева.И ще се излегна по гръб.
Някъде отстрани ще има примус и кафеварка...или "Бразилия"(е няма пък да е ограничаваме я ,на илядо години станааме )
ето сега ,седя и пиша глупости.Тодор е виновен ,направи ми прекрасно кафе в 17ч .,и после типично по мачовски демонстрира "я да видя аз кво стаа сега тука "-човекът се грижи за мен ,един вид отговорен ,и горд като да ме е създал(което си е така ).Подарих му един флаш бек

,който той осъзна напълно и в гореспоменатия мачо-стил поръмжа ,посумтя и благодари(благодари Традиционно).аре лека ноЖ.